Πότε θα σε φροντίσεις;

Πότε θα σε φροντίσεις;
Με τρελαίνεις.
Έρχεσαι στα 17 σου και δεν έχεις χρόνο να σε φροντίσεις για θα δώσεις πανελλήνιες.
Στα 23 σου διαβάζεις για το πτυχίο και δεν έχεις χρόνο για να σε φροντίσεις
Στα 26 είναι η πρώτη σου δουλειά και πού να βρεις χρόνο και χρήμα να σε φροντίσεις
Στα 30 σου μέχρι τα 50 σου δε φροντίζεσαι γιατί φροντίζεις τα παιδιά σου.
Μετά δε φροντίζεσαι γιατί φροντίζεις τους γέρους γονείς σου ή τα πεθερικά σου
Μετά τα 60 φροντίζεις τα εγγόνια σου γιατί τα παιδιά δουλεύουν
Πότε περιμένεις να φροντιστείς; Όταν θα είσαι εσύ η/ο 90χρονη/ος που θα σε φροντίζει η μεσήλικη κόρη σου ή ο γιος σου; Μάντεψε . Το να σε ξεσκατωνουν στα 90 σου δεν είναι φροντίδα.
Η φροντίδα εαυτού είναι επιλογή, είναι νοοτροπία, είναι τρόπος ζωής.
Και δε χρειάζεται απαραίτητα πολλά χρήματα.
Δε χρειάζεσαι χρήματα για να περπατάς, να κολυμπάς να κάνεις ποδήλατο.
Δε χρειάζεσαι πολλά χρήματα για να παίρνεις τα βουνά ή τις θάλασσες μια δυο φορές το μήνα
Δε χρειάζεσαι πολλά χρήματα για να βάλεις μια κρεμουλα στα μούτρα σου και στο σώμα σου (ναι αγόρια δεν είναι κακό να βάζετε κι εσείς)
Δε χρειάζεται πολλά χρήματα για να κάνεις που και που το μασαζακι σου, τις φυσικοθεραπειες σου, τις προληπτικές σου εξετάσεις τις επισκέψεις στον οστεοπαθητικό σου φυσικά ❤️❤️❤️ (πριν φτάσεις στο σημείο να σέρνεσαι)
Να σου πω ένα μυστικό; έναν σε έχεις

By | 2019-09-16T11:32:58+03:00 16 Σεπτεμβρίου, 2019|Uncategorized|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πότε θα σε φροντίσεις;
Ο Ελευθέριος Μουράτης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977. Το 1994 μετέβη στην Μ. Βρετανία όπου πραγματοποίησε το σύνολο των σπουδών του (βασικές και μεταπτυχιακές) στο British College of Naturopathy and Osteopathy BCNO (Βρετανικό κολέγιο Φυσικής Ιατρικής και Οστεοπαθητικής) και στο Πανεπιστήμιο Westminster. Το 1998 του αποδόθηκαν οι τίτλοι DO (Diploma of Osteopathy) και ND (Naturopathy Diploma) από το BCNO και ο τίτλος Bachelor of Sience Osteopathic Medicine από το Πανεπιστήμιο Westminster. Το διάστημα 1998 2000 εργάστηκε σε αρκετές ιδιωτικές κλινικές στην περιοχή του Λονδίνου καθώς και ως καθηγητής κλινικής στο BCNO. Το 2000 και μετά το πέρας των μεταπτυχιακών του σπουδών, του αποδόθηκε ο τίτλος Master of Sience Osteopathic Medicine (Μάστερ Επιστημών στις Επιστήμες Υγείας Οστεοπαθητική Ιατρική) από το Πανεπιστήμιο Westminster. Είναι Μέλος Γενικού Οστεοπαθητικού Συμβουλίου, Υπεύθυνος Έρευνας Ελληνικού Συλλόγου Οστεοπαθητικής, Μέλος της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Οστεοπαθητικών. και Μέλος της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ιατρών Αγώνων (ΑΘΛ.ΕΤ.ΙΑ). Ειδικεύεται σε προβλήματα μουσικών χορευτών καλλιτεχνών και αθλητών. Από το 2010 είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Τα τελευταία χρόνια και μετά τη γέννηση της κόρης του , ασχολείται ενεργά με οστεοπαθητική βρεφών και παιδιών